Meijs Brandpreventie groeit. En daar zijn we blij mee. Maar om door te kunnen groeien hebben we monteurs nodig. Werk jij graag met je handen en wil je een mooi vak leren? Neem dan eens contact met ons op.

Wie zijn wij?

Wij zijn Meijs Brandpreventie BV. Wij zorgen ervoor, dat mensen en goederen in een pand worden beschermd tegen brand, rook en explosiegevaar. Dat doen we door het leveren en aanbrengen van hoogwaardige brandwerende en brandvertragende materialen en afdichtingen, zoals doorvoeringen en sparingen in wanden en vloeren. Daarnaast brengen we coatings aan en monteren we brandwerende vloeren en plafonds.

Wij zijn daarin een gespecialiseerd bedrijf. En dat zijn we mede dankzij onze speciaal opgeleide monteurs. Zij doen dit werk door heel Nederland, voornamelijk in teamverband.

Wie ben jij?

Het zou natuurlijk mooi zijn als je al werkervaring hebt in de bouw of de installatietechniek, en al helemaal als je bekend bent met het plaatsen van leidingsystemen en brandkleppen.

Maar dat hoeft niet. We zoeken vooral enthousiaste mensen die graag met hun handen werken en de kneepjes van ons vak willen leren. Als dat je aanspreekt, dan hebben we voor jou wellicht een veelzijdige job in een leuk team bij een goede werkgever. Natuurlijk hoort daar ook een passende beloning bij.

 

Lijkt het je wat?

Neem gewoon eens contact met ons op. Als je ons een mailtje stuurt nemen we z.s.m. contact met je op om te zien of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

[email protected].