Wij zijn Meijs Ingenieurs en uitvoering. Wij hebben alles in huis om uw bouwproject succesvol te realiseren. We hebben de kennis om u te adviseren, of om uw project te begeleiden. En we hebben de kunde om het succesvol uit te voeren.

Sleutelklaar & Meijs

Uw project verzorgen wij altijd met net dat beetje extra. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, sloop, renovatie of bouwkundige brandbeveiliging. Als u dat wilt leveren wij het helemaal turn-key op. Vanaf de architect, de constructeur, de aanvraag voor de benodigde vergunningen, de sloop en de uitvoering. Bij ons kunt u alle kanten op, in de ontwerpfase zowel als in de uitvoeringsfase. Het volledige traject, of een deel ervan. Wij verzorgen het graag.

De extra’s & Meijs

Bij elk bouwproject komt veel kijken. Denk maar eens aan de vergunningen die nodig zijn, de constructieve berekeningen, of de bouwkundige begeleiding om er maar een paar te noemen. Dat maakt het soms wat ingewikkeld. Daarom leveren wij ons werk met net wat extra’s. Zo werken wij doordacht en pragmatisch vanuit uw belang. Wij zijn direct en eenvoudig bereikbaar en communiceren in heel begrijpelijke taal. Tot slot zijn wij in onze sector koploper als het gaat om innovaties, met veel oog voor duurzaamheid.

Duurzaam, kwaliteit & Meijs

Voor ons is duurzaamheid geen modewoord. Het zit in ons DNA. Wij hebben bij elk project oog voor mens, milieu en maatschappij. Niet voor niets hebben wij ons beleid gericht op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM).

Maatschappelijk Verantwoord & Meijs

Mens

Vanuit ons programma 1LevelUp krijgen medewerkers trainingen en cursussen gericht het werk en gericht op hem of haar als mens.

Milieu

Door samen te werken met partners en leveranciers werken wij aan kwaliteitsverbetering én aan verhoging van duurzaamheid en circulariteit van producten.

Maatschappij

Via sponsoring en dergelijke laten wij zien wat onze binding met ons achterland en de maatschappij is.