De mens

Wij vinden het heel belangrijk, dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Daarom  volgen ze voortdurend vakgerichte én sociaal-maatschappelijke opleidingen. Dat houdt in, dat ze niet alleen cursussen en trainingen krijgen over wet- en regelgeving, producten en producttoepassingen. Vanuit ons programma 1LevelUp krijgen ze ook trainingen en cursussen gericht op hem of haar als mens. Denk dan aan bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden, of assertiviteit en samenwerking. De gedachte hierachter is dat:

  • Wanneer iedereen één stap omhoog maakt, dan maakt de organisatie tien stappen omhoog.
  • Wanneer iedereen één stap omhoog maakt, dan hoeven niet een paar mensen vijf stappen te maken.

Zo investeren we steeds in Kennis en Kunde, door heel onze organisatie.

Onze materialen en gereedschappen stellen ons in staat om te werken volgens de hoogste normeringen. De veiligheid van onze medewerkers is hierbij uiteraard het voornaamste uitgangspunt. Bij ons aannamebeleid is Social Return On Investment (SROI) een wegingsfactor. Regelmatig nemen wij mensen aan vanuit ons SROI-beleid. Ook vullen wij ieder jaar enkele stageplaatsen in en geven wij gastcolleges of demonstraties op scholen.

Maatschappelijk Verantwoord & Meijs

Mens

Vanuit ons programma 1LevelUp krijgen medewerkers trainingen en cursussen gericht het werk en gericht op hem of haar als mens.

Milieu

Door samen te werken met partners en leveranciers werken wij aan kwaliteitsverbetering én aan verhoging van duurzaamheid en circulariteit van producten.

Maatschappij

Via sponsoring en dergelijke laten wij zien wat onze binding met ons achterland en de maatschappij is.